Y Konszept kézzel festett vintage kabátok és táskák

Táskák

Az Y Konszept táskák a kabátokhoz hasonlóan gondosan válogatott, vintage darabok, melyeket a fenntarthatóság és a reciklikálás jegyében kezdtem el felújítani.

A célom a márka védjegyévé vált versrészletek, sorok, számomra fontos szavak, üzenetek megörökítése ezeken az örökérvényű darabokon.

Y Konszept táskákat – az Y Konszept kabátokhoz hasonlóan – csak megrendelésre készítek, ezzel is igyekezvén csökkenteni a márka és saját magam ökológiai lábnyomát.

Ha szeretnél Y Konszept táskát, hagyj itt nekem egy üzenetet – ahogyan módomban áll, felkereslek e-mailben!

Wpform


Kabátok

Az Y Konszept fő profilja oversized vintage kabátok új dizájnnal való felruházása, így minden darab egyedi és megismételhetetlen.

A termékeket kézzel festem, minden darab más és más, emellett igazán szívből készül.

Ha tőlem választasz terméket, akkor részt veszel a divat reciklikálásában is, hiszen minden új megrendeléssel egy régi, szeretett darabot újítok fel!

A festett kabátok ára 45 ezer Forintról indul, mely magában foglalja a kabát beszerzési idejét és árát, a munkám, eszközeim árát, a konzultációs díjat és a munkadíjam.

Minden Y Konszept darab mosható gépben és vasalható is – régi, szeretett darabokat és saját, hozott kabátokat is egyaránt vállalok.

Minden kabát más, ahogyan minden ember más – épp emiatt ha szeretnél egy saját, egyedi Y Konszept darabot, keress itt bizalommal! Nemsokára felveszem veled a kapcsolatot e-mail útján.

Kabátok, táskák