Évadtervező

4.990 Ft

” Közös kultúra, közös jövő „

– ezt mondtam néhány hete Zelei Áginak, amikor komolyan szóba került a Színházista határidőnapló. 

A Színházista évadtervező nem csak egy planner vagy naptár vagy bármi más.

Űrt kitöltő szükség-anyag, aminek itthon helye van, hiszen mindannyiunkat a közös történelmünk, kultúránk fog össze, amit meg kell őriznünk, hiszen ez az egyetlen, melyet gyermekeinknek átadhatunk örökségül.

A Színházista planner nem tervező, nem kötet. Nem csak egy barátság története – leképezése annak, amit Ági jelenleg csinál. Az elszántság, a kultúra, az irodalom, a színművészet iránti végtelen elköteleződés. Amikor az ember csukott szemmel és bátran ugrik, mert nem tudja, mi jön, de azt igen, hogy ide húzza a szíve és ezt neki muszáj – valami fontos, valami új, valami hiánycikk.

Közös kultúra. Közös jövő. Te, én, mindannyian, akinek ez öröksége, jövője, célja – ez a Színházista planner.

Fogadjátok szeretettel.

 

Leírás

„Zelei Ági vagyok, elemző, manager,  néző, műkedvelő, blogger.

A színház, a magyar kultúra gyerekkorom óta az életem része.

Klasszikus nagy multiban dolgozó középvezetőként keresem sokszor a csendet, a mást, az inspirációt, az élményt, a kikapcsolódást, a hatást, az újat. Nekem ezt adja a színház.A színház ösztönöz arra, hogy többet akarjak tudni a világról, lássak túl a hétköznapokon.

Ezt az érzést, filozófiát szeretném tovább adni:  legyen ami kirántja az olvasót az átlagos napokból, amitől megáll egy percre az ember, olyan hatás éri, amit egy képernyő előtt nem kaphat meg. „