Fédra zero waste scrunchie

4.990 Ft6.290 Ft

Fédra azt jelenti, fényes – az AZALEAS első menyasszonyi ruháinak fel nem használt anyagaiból készült gondos szeretettel scrunchie kísérője.

A zero waste darabok a Fédra ruha mintájára több rétegű tüllből készültek – a felhasznált anyagok hossza összesen 2.8 méter.

A scrunchie alapja egy erős és egy puha tüll réteg, legfelülre pedig applikált és hímzett, virágos tüllanyag került, a belső gumírozás pedig erősen tartja a hajad.

Ahogyan az AZALEAS széria darabjai, úgy ezek a kiegészítők is 100%-ban Magyarországon készültek, a tervezéstől, szabászattól a gyártásig, egy kis hazai varrodában. Minden egyes darabot kézzel csomagolok számodra.

A Fédra hajdíszek a mindennapok és a nagy ünnepek kísérői – hiszem, hogy egy-egy ruhadarab, szeretett kiegészítő nem csupán különleges alkalmakra szól, így bátran viselheted farmerrel és pólóval, vagy nagy eseményeken.

A három méretben készült hajdísz méretei:

S: 15 cm átmérő
M: 22 cm átmérő
L: 30 cm átmérő

Fédra scrunchie-d kézzel és gépben egyaránt tisztíthatod – utóbbi esetében kérlek, mosózsákban mosd, alacsony hőfokon.

Leírás

Az AZALEAS az, amire ötéves korom óta készülök – egy tündérjelmez-kollekció, királylány-gardrób, ahol a klasszikus művészetet és a puffos ujjakat egyaránt megtalálod.

A hercegnő álma munkacímet is viselő széria a legbelsőbb világom leképezése textilen – ahol a mesék még tartanak, a jó elnyeri a jutalmát, és a tavaszi szél virágillatot hoz.

A levendula, rózsa- és fehér tüllruhák mellett Szinyei-Merse Pál Majális című festményét is feldolgoztam a saját látásmódommal. A kollekció során kiemelt célom volt a lehető leginkább kivitelezett #zerowaste szemléletmód, így a felhasznált anyagok maradékából kesztyűk és scrunchie-k készültek.
Az AZALEAS gyártása 100%-ban Magyarországon történt – a tervezés, szabászati munkák és a varratás is kis hazánkban zajlik.

További információk

Méret

S, M, L

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba