Franciska Németh Jewellery gift card

21.000 Ft

Ha szívesen ajándékoznál Németh Franciska ékszert, de szeretnéd, hogy az ajándékozottad maga választhassa ki, minek örülne a legjobban, a különböző összegű gift cardokat ajánlom neked!

 

Az ajándékutalvány  birtokosa jelenleg három különböző látványos ezüst fülbevalóból tudja kiválasztani a neki legjobban tetszőt, ezek között van a Duci holdacska és a kézzel formált egyedi Armof hold szett is ♡?

 

Az ajándékkártyát a megrendelés utáni munkanapon küldjük számodra, az ajándékozott nevére szólóan – így kérlek, a Megjegyzés rovatban tüntesd majd fel számomra.

Leírás

A FRANCISKA NÉMETH Jewellery márka névadója és alkotója, Németh Franciska a művészettörténet szakirány elvégzése után ötvös és aranyműves szakon végzett 2017-ben.

Nemesfémekkel és csiszolatlan drágakövekkel szeretek dolgozni, ékszereimhez ezüstöt, és egyedi formájú természetes nyers ásványokat használok, fényes cukorka- és ragyogó drágakőszínekben – vallja Franciska, aki készített már kollekciót a tenger világáról, duci holdakról és ragyogó málnákról – aprólékos részletei pedig mindig tartogatnak számunkra valamilyen meglepetést.