loader image

Lady Boss pin

3.000 Ft

” A Lady Boss kitűzőnket egyfajta kis kitüntetésnek szántuk, azoknak a klassz lányoknak és nőknek, akik a mindennapok során munkájukkal, hozzáállásukkal, személyiségükkel inspirálnak minket. Szerettük volna, ha valamivel kifejezhetjük nekik, hogy fontos számunkra az, amit nap mint nap véghez visznek.

A te környezetedben is biztos van jópár ilyen ispiráló Lady Boss, akit megajándékozhatsz ezzel a pinnel, akár karácsony alkalmából is 🙂 “

Méret: 30 x 28 x 1.5 mm

Irizáló bevonatú fém kitűző zománckitöltéssel, hátulján fém rögzítővel.

Rainbow plated soft enamel pin with butterfly clutch.

Kategóriák: ,

Udvardi Ramóna, az OLOVKA megalkotója nem csupán szemet gyönyörködtető színeket használó illusztrátor, hanem saját bevallása szerint megrögzött pingyűjtő is.

A korábban POPpins néven induló selfmade hazai vállalkozás 2015-ben indult, az újhullámos kitűzők meghonosításának céljából.

A saját tervezésű, egytől-egyig Ramis pinek készítése mellett a márka mindig reagál a hazai aktualitásokra, társadalmi kérdésekre - egy-egy darabon pedig olyan jellegzetes, mindenki számára ismerős karaktereket fedezhetünk fel, mint a klasszikus tacsis nénik, és olyan menő kezdeményezésekről ismert, mint a Lady Boss pin-sorozat, melynek minden képviselője egy-egy hazai bátor, meghatározó és merész LadyBoss - mint Rami maga.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba