Lavender midi tüllruha


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
54.900 Ft

A Lavender midi tüllruha éteriségét három réteg különböző árnyalatú lila és fehér tüll teszi teljessé. ?

A levendula ruha összesen 11 méter tüllből áll – a tervezéstől a szabászati munkákon át egészen a varratásig a gyártási folyamat minden része Magyarországon zajlott.
A projekten már fél éve dolgozunk – ezer és ezer újragondolt szabásminta, új megoldások, termékfejlesztés és kísérletezés után születtek meg a klasszikus pörgős körszoknyás fazonok.
A tüllruha alá készült levendula szatén midiruha és a cipzár nélküli fazont pedig a kényelmed szolgálja.
A ruha ujja 2 réteg tüllből áll, a puffokat pedig vállon és off shoulder is tudod viselni.

Minden AZALEAS darab elkészítését igyekszünk lehetőségeink szerint leginkább fenntartható módon készíteni – így ezeknek a daraboknak az elkészülési ideje 10-14 munkanap, az aprólékos munkafolyamatok miatt.

Tisztítását szakember által, vegyi tisztítóban, az anyagot kímélve javasoljuk!

A méretek leírásához tekerj lejjebb – a képeken Adél egy S-M méretű Lavender ruhát visel.

 

 

Leírás

Az AZALEAS az, amire ötéves korom óta készülök – egy tündérjelmez-kollekció, királylány-gardrób, ahol a klasszikus művészetet és a puffos ujjakat egyaránt megtalálod.

A hercegnő álma munkacímet is viselő széria a legbelsőbb világom leképezése textilen – ahol a mesék még tartanak, a jó elnyeri a jutalmát, és a tavaszi szél virágillatot hoz.

A levendula, rózsa- és fehér tüllruhák mellett Szinyei-Merse Pál Majális című festményét is feldolgoztam a saját látásmódommal. A kollekció során kiemelt célom volt a lehető leginkább kivitelezett #zerowaste szemléletmód, így a felhasznált anyagok maradékából kesztyűk és scrunchie-k készültek.
Az AZALEAS gyártása 100%-ban Magyarországon történt – a tervezés, szabászati munkák és a varratás is kis hazánkban zajlik.

A kollekció megalkotásakor, illetve a lookbook fotózás során is női vállalkozókat bíztam meg.

A kollekció nem készülhetett volna el ezek nélkül a nagyszerű emberek nélkül: Katona Dóra, Jossa-Pál Adrienn, Sutus Fanni, Fazekas Adél, Godó Bianka, Hajdú Zsófia, Salvai Ramona és Kovács Petra Kinga.

Köszönöm minden pillanatát, és a kitartást, amit kaptam tőletek, amikor az enyém már elfogyott.

A Lavender midi tüllruha méretei:

További információk

Méret

L-XL, S-M