Lavender zero waste scrunchie


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
4.990 Ft6.290 Ft

A Lavender levendula margarétás hajgumik az AZALEAS Lavender ruháinak fel nem használt anyagaiból készültek.

A zero waste darabok a Lavender ruha mintájára több rétegű tüllből készültek – a felhasznált anyagok hossza összesen 2.8 méter.

A scrunchie alapja egy puha tüll réteg, középen a Lavender margarétáival, legfelülre pedig egy szintén puha, éteri lilás-fehér tüllanyag került, a belső gumírozás pedig erősen tartja a hajad.

Ahogyan az AZALEAS széria darabjai, úgy ezek a kiegészítők is 100%-ban Magyarországon készültek, a tervezéstől, szabászattól a gyártásig, egy kis hazai varrodában. Minden egyes darabot kézzel csomagolok számodra.

A  Lavender hajdíszek a mindennapok és a nagy ünnepek kísérői – hiszem, hogy egy-egy ruhadarab, szeretett kiegészítő nem csupán különleges alkalmakra szól, így bátran viselheted farmerrel és pólóval, vagy nagy eseményeken.

A három méretben készült hajdísz méretei:

S: 15 cm átmérő
M: 22 cm átmérő
L: 30 cm átmérő

Lavender scrunchie-d kézzel és gépben egyaránt tisztíthatod – utóbbi esetében kérlek, mosózsákban mosd, alacsony hőfokon.

Leírás

Az AZALEAS az, amire ötéves korom óta készülök – egy tündérjelmez-kollekció, királylány-gardrób, ahol a klasszikus művészetet és a puffos ujjakat egyaránt megtalálod.

A hercegnő álma munkacímet is viselő széria a legbelsőbb világom leképezése textilen – ahol a mesék még tartanak, a jó elnyeri a jutalmát, és a tavaszi szél virágillatot hoz.

A levendula, rózsa- és fehér tüllruhák mellett Szinyei-Merse Pál Majális című festményét is feldolgoztam a saját látásmódommal. A kollekció során kiemelt célom volt a lehető leginkább kivitelezett #zerowaste szemléletmód, így a felhasznált anyagok maradékából kesztyűk és scrunchie-k készültek.
Az AZALEAS gyártása 100%-ban Magyarországon történt – a tervezés, szabászati munkák és a varratás is kis hazánkban zajlik.

További információk

Méret

S, M, L