loader image

“Mossa az eső össze szívünket.” támogatói póló

8.490 Ft10.490 Ft

Az Y Konszept 2017-ben indult azzal a céllal, hogy az irodalmat és a divatot – két szenvedélyem – ötvözze, és hordható, szerethető darabok készüljenek.

Az első, AZÁLEÁK címet viselő Y Konszept kollekció vintage kabátokon viselte magán Závada Péter kortárs költő verseit – a márka és személyes törekvésem pedig azóta is a kultúrmisszió, és a kortárs és a klasszikus irodalom bemutatása szélesebb körben.

Minden egyes eladott #költészet darab árából 30%-ot teszek félre a másfél éve online, lassan viszont offline is nyíló Eszterésagidák független művészeti galéria és közösségi tér inkubátorprograma számára – hogy a jövőben ebből a bevételből fiatal művészeknek segíthessünk anyagilag ösztöndíj- és mentorprogramok formájában.

Köszönöm, köszönjük a támogatást!

Törlés

(3 munkanap + szállítási idő)

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.

Mérettáblázat

Minden póló 100% pamut, emellett a Good On You-n Good Start! értékelést kapott Fruit of the Loom gyártja őket. A mosási útmutatót a termékekben találod, felcímkézve.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba