„Mossa az eső össze szívünket.” támogatói póló


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
8.490 Ft10.900 Ft

Az Y Konszept 2017-ben indult azzal a céllal, hogy az irodalmat és a divatot – két szenvedélyem – ötvözze, és hordható, szerethető darabok készüljenek.

Az első, AZÁLEÁK címet viselő Y Konszept kollekció vintage kabátokon viselte magán Závada Péter kortárs költő verseit – a márka és személyes törekvésem pedig azóta is a kultúrmisszió, és a kortárs és a klasszikus irodalom bemutatása szélesebb körben.

Minden egyes eladott #költészet darab árából 30%-ot teszek félre a másfél éve online, lassan viszont offline is nyíló Eszterésagidák független művészeti galéria és közösségi tér inkubátorprograma számára – hogy a jövőben ebből a bevételből fiatal művészeknek segíthessünk anyagilag ösztöndíj- és mentorprogramok formájában.

Köszönöm, köszönjük a támogatást!

(3 munkanap + szállítási idő)

Mérettáblázat

Leírás

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.

További információk

Méret

S, M, L, XL, XXL

Szín

Fehér, Levendula, Rózsa