Nem mosolygok parancsra :( póló

8.415 Ft

“Ilyen szép kislány miért nem mosolyog?” – szóval úgy gondoltuk, kellene egy olyan póló is, ami felhívja a figyelmet arra, hogy egy nő legfőbb feladata nem a vidám, optimista közérzet biztosítása mások számára.

‘Az én feminizmusom’ kollekció
“Az én feminizmusom” kollekció a 2020. 01. 18-án a Leanzer Newcraft galériában megtartott azonos című kiállításomra készült – a bemutató, opentalk és exhibition program keretein belül olyan fiatal feminista művészeket mutattam be a nagyközönségnek, mint Miss Pina, a Pinazine szerkesztője, vagy BORBALA. Erre az alkalomra gyűjtöttük össze Pór Ágival, a Nemnőügy projektünk másik tagjával a számunkra legfontosabb üzeneteket, amik végül textilre kerültek.

A póló mintadarab – ennek köszönhetően pedig a MOVING SALE akció részeként 15% kedvezménnyel vásárolható meg.

Méretezése: L

1 készleten

Leírás

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.