REVIVAL Fédra korzet

44.990 Ft

Az AZALEAS első szériájából megismert, hímzett és applikált jellegzetes díszítésével készült Fédra ruha egy korzetben született újjá – nem csak nadrágos menyasszonyoknak, és farmeres királylányoknak!

A hófehér tüllcsoda két réteg szatént, egy merevítő réteget, és négy réteg tüllt foglal magában, melyeket részenként illesztettünk össze.

A négy réteg tüll a korzet paneleivel és ujjaival együtt összesen centiméterre pontosan 8,55 méter egyben – ezt többen számoltuk ki -, így gyakorlatilag hosszabb, mint a lakásom teljes hossza…

A Fédra korzethez véleményem szerint prosecco és Norah Jones dukál – ha pedig könyv, akkor mindenképp a Régimódi történet, Szabó Magdától.

A gyönyörű fotókat Mikóczi Barbi készítette, Hajdú Zsófinak pedig a sminket köszönhetem.
Emellett szeretném megköszönni Dózsa Kamilla creative assistant segítségét is.

Leírás

“Revival”, azaz “újjászületés” – ezt a nevet viseli magán a négy éve indult Y Konszept couture családjának, az AZALEAS ágnak második kollekciója.

Újjászületni.

Életem legnehezebb fél éve után született meg a Revival kollekció – ahogyan a gyermekkoromba tett visszanézésem is textilbe foglaltam, úgy a démonaimmal való szembenézést is így szeretném elmesélni nektek, így az első AZALEAS kollekció után a második, Revival szériát napra pontosan hat hónappal később, személyesen, december 10-én szeretném megmutatni nektek.

A széria számomra nem csupán az AZALEAS-ból jól ismert tündérmesei világba való visszatérés, hanem az új kezdetek jelképe is – annak a reménye, hogy a legsötétebb időszakok után is visszatérhet életünkbe a fény.

Újjászületni – velem most ez történik. Születek.

A Revival széria – az AZALEAS-hoz hasonlóan – tervezése és gyártása 100%-ban Magyarországon készült, hazai női kisvállalkozók bevonásával, mely lépésemmel a vállalkozó nők nehezebb szakmai helyzetére szerettem volna felhívni a figyelmet.

Minden darab egy kis hazai varrodában készült.

A kollekció gyártása során továbbra is a zero waste szemléletmódot tartottuk szem előtt, így a korzetek készítésekor fel nem használt anyagokból táskák és maszkok készültek.

A Revival termékek elkészülési ideje 14 munkanap, az aprólékos munkafolyamatok és a kézi előkészítés, csomagolás további két munkanap.

A korzet méretei:

További információk

Méret

L-XL, S-M

Szín

Fehér

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba