loader image

REVIVAL La vie en Rose korzet

39.490 Ft

Az AZALEAS első szériájából megismert, rózsa alapon szivárvány szív glitterekkel készült La vie en Rose ruha egy korzetben született újjá – azoknak, akik szeretik Lázár Ervin meséit, tudják, hol lakik a Hétfejű Tündér, és azoknak is, akik még nem.

A rózsa tüllcsoda két réteg szatént, egy merevítő réteget, és négy réteg tüllt foglal magában, melyeket részenként illesztettünk össze.

A négy réteg tüll a korzet paneleivel és ujjaival együtt összesen centiméterre pontosan 8,55 méter egyben – ezt többen számoltuk ki -, így gyakorlatilag hosszabb, mint a lakásom teljes hossza…

A La vie en Rose korzethez véleményem szerint a hajnali nyáresték illata, a Balatonon esténként átrohanó napsugarak és egy olyan szerelem illik, melynek elsődleges tárgya mindig te magad – önzetlenül.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

“Revival”, azaz “újjászületés” - ezt a nevet viseli magán a négy éve indult Y Konszept couture családjának, az AZALEAS ágnak második kollekciója.

Újjászületni.

Életem legnehezebb fél éve után született meg a Revival kollekció - ahogyan a gyermekkoromba tett visszanézésem is textilbe foglaltam, úgy a démonaimmal való szembenézést is így szeretném elmesélni nektek, így az első AZALEAS kollekció után a második, Revival szériát napra pontosan hat hónappal később, személyesen, december 10-én szeretném megmutatni nektek.

A széria számomra nem csupán az AZALEAS-ból jól ismert tündérmesei világba való visszatérés, hanem az új kezdetek jelképe is - annak a reménye, hogy a legsötétebb időszakok után is visszatérhet életünkbe a fény.

Újjászületni - velem most ez történik. Születek.

A Revival széria - az AZALEAS-hoz hasonlóan - tervezése és gyártása 100%-ban Magyarországon készült, hazai női kisvállalkozók bevonásával, mely lépésemmel a vállalkozó nők nehezebb szakmai helyzetére szerettem volna felhívni a figyelmet.

Minden darab egy kis hazai varrodában készült.

A kollekció gyártása során továbbra is a zero waste szemléletmódot tartottuk szem előtt, így a korzetek készítésekor fel nem használt anyagokból táskák és maszkok készültek.

A Revival termékek elkészülési ideje 14 munkanap, az aprólékos munkafolyamatok és a kézi előkészítés, csomagolás további két munkanap.

A korzet méretei:

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba