REVIVAL La vie en Rose tulle bag

14.990 Ft

A Revival La vie en Rose tulle bag stílszerűen a széria jellegzetes, szivárványszín szív glitteres anyagát viseli magán – azoknak, akik minden alkalomra szeretnének egy kis tüllt a szürke hétköznapokba!

A La vie en Rose tulle bag két réteg szatén bélése közé merev anyagréteget rejtettünk, így biztosítva táskád terhelhetőségét egy kilogrammos súlyig – bőven belefér a telefonod, pénztárcád, a kulcsod, és egy Szabó Magda kötet (én a La vie en Rose-hoz a Születésnapot ajánlom).

A Revival korzetekhez hasonlóan ez a darab is négy réteg tüllből készül –  a három réteg rózsa, és negyedik, szív glitteres fedőtüllel együtt majdnem három métert rejt ez a darab.

Mint minden AZALEAS és Revival darab, így ennek tervezése, szabászati és gyártási folyamatai is Magyarországon zajlottak egy kis hazai varrodában – ezzel a döntésemmel is hazai, hozzám hasonló női kisvállalkozókat szerettem volna támogatni.

A táska mérete 36 x 36 cm, tisztítása kifordítva, mosózsákban ajánlott, kérlek, szárítsd fektetve!

Mosási útmutatóját természetesen megtalálod a termékhez mellékelve is.

 

 

Leírás

“Revival”, azaz “újjászületés” – ezt a nevet viseli magán a négy éve indult Y Konszept couture családjának, az AZALEAS ágnak második kollekciója.

Újjászületni.

Életem legnehezebb fél éve után született meg a Revival kollekció – ahogyan a gyermekkoromba tett visszanézésem is textilbe foglaltam, úgy a démonaimmal való szembenézést is így szeretném elmesélni nektek, így az első AZALEAS kollekció után a második, Revival szériát napra pontosan hat hónappal később, személyesen, december 10-én szeretném megmutatni nektek.

A széria számomra nem csupán az AZALEAS-ból jól ismert tündérmesei világba való visszatérés, hanem az új kezdetek jelképe is – annak a reménye, hogy a legsötétebb időszakok után is visszatérhet életünkbe a fény.

Újjászületni – velem most ez történik. Születek.

A Revival széria – az AZALEAS-hoz hasonlóan – tervezése és gyártása 100%-ban Magyarországon készült, hazai női kisvállalkozók bevonásával, mely lépésemmel a vállalkozó nők nehezebb szakmai helyzetére szerettem volna felhívni a figyelmet.

Minden darab egy kis hazai varrodában készült.

A kollekció gyártása során továbbra is a zero waste szemléletmódot tartottuk szem előtt, így a korzetek készítésekor fel nem használt anyagokból táskák és maszkok készültek.

A Revival termékek elkészülési ideje 14 munkanap, az aprólékos munkafolyamatok és a kézi előkészítés, csomagolás további két munkanap.

További információk

Szín

Rózsa

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba