loader image

Scarlet szatén korzet vállfodrokkal

19.900 Ft

A Scarlet szatén korzetek az egyik kedvenc motívumomra, a szív formára utalnak vissza – a klasszikus szabásvonalakat pedig a pikantéria kedvéért ciklámen fodros vállpánttal egészítettük ki.
A korzet háta a maximális kényelmed érdekében gumírozott, bélése pedig pántjához hasonlóan rózsaszín.
A pántok hossza 35 centiméter, de ez rugalmas a gumírozott megoldásunknak köszönhetően.

A szatén rétegek közé pedig plusz réteget rejtettünk el a biztosabb tartás érdekében.

Minden AZALEAS darab elkészítését igyekszünk lehetőségeink szerint leginkább fenntartható módon készíteni – így ezeknek a daraboknak az elkészülési ideje 14 nap, az aprólékos munkafolyamatok miatt.

A méretek leírásához tekerj lejjebb – a képeken Bianka egy S-M méretű korzetet visel.

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Az AZALEAS az, amire ötéves korom óta készülök - egy tündérjelmez-kollekció, királylány-gardrób, ahol a klasszikus művészetet és a puffos ujjakat egyaránt megtalálod.

A hercegnő álma munkacímet is viselő széria a legbelsőbb világom leképezése textilen - ahol a mesék még tartanak, a jó elnyeri a jutalmát, és a tavaszi szél virágillatot hoz.

A levendula, rózsa- és fehér tüllruhák mellett Szinyei-Merse Pál Majális című festményét is feldolgoztam a saját látásmódommal. A kollekció során kiemelt célom volt a lehető leginkább kivitelezett #zerowaste szemléletmód, így a felhasznált anyagok maradékából kesztyűk és scrunchie-k készültek.
Az AZALEAS gyártása 100%-ban Magyarországon történt - a tervezés, szabászati munkák és a varratás is kis hazánkban zajlik.

A kollekció megalkotásakor, illetve a lookbook fotózás során is női vállalkozókat bíztam meg.

A kollekció nem készülhetett volna el ezek nélkül a nagyszerű emberek nélkül: Katona Dóra, Jossa-Pál Adrienn, Sutus Fanni, Fazekas Adél, Godó Bianka, Hajdú Zsófia, Salvai Ramona és Kovács Petra Kinga.

Köszönöm minden pillanatát, és a kitartást, amit kaptam tőletek, amikor az enyém már elfogyott.

A Scarlet szatén vállfodros korzet méretei:

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba