Teveled ❤

7.900 Ft10.900 Ft

A Teveled póló – mint a Szerelmes vagyok beléd kollekció többi darabja – vallomástétel, fogadalom, kinyilatkoztatás.
Mert szeretni jó. Elmondani, megosztatni, éreztetni azzal, akit szeretünk, legyen az barát, testvér, szerelem, férj – teveled.

 

Szerelmes vagyok beléd kollekció
” – Míg a korábbi soraid inkább egyfajta körülbástyázásról, a saját én védelmezéséről szólnak, addig a legújabb széria, a Szerelmes vagyok beléd mondatai számomra sokkal inkább az együtt létezésről, a közössé válásról.
– A Szerelmes vagyok beléd darabok a barátomnak, Gergőnek (Fekete Gergő operatőr – a szerk.) készültek, ahogyan a fiúkollekció Sötétkékmajdnemfekete vonala is, ami a vezetéknevére utal. Nagy élettörténeti szakaszaim bújnak meg a kollekciók között. Míg az Elhagynálak téged magamért darabjai öt-tíz évvel ezelőtti archív anyagaim újrafelhasználásai, addig a Szerelmes vagyok beléd már kifejezetten arról szól, hogy életteret, várost váltottam, és valami nagy dolog történik most velem, körülöttem. ”

Részlet Meyer Eszter-Virág, a tervező kultúra.hu-nak adott 2020. októberi interjújából.

(3 munkanap + szállítási idő)

Mérettáblázat

Leírás

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.

További információk

Méret

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Szín

Fehér, Levendula, Rózsa

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba