Tiszta szívvel ❤

9,900 Ft11,500 Ft

” Fel kell ismernünk, mikor nem szolgál már minket valami, és bátornak kell ahhoz lennünk, hogy felismerjük – ha valaminek ennyire szubjektíven a közepében vagyunk, akkor meddig tehet minket boldoggá? És mennyire vagyunk túl közel hozzá, hogy ne vegyük észre azokat az ingereket, benyomásokat, amiktől fejlődhetünk?Én nemsokára elvonulok, teljesen. Reggeltől estig a műhelyben élek majd – összpontosítani szeretnék mindarra, amire egész életemben készültem – hogy megmutassam nektek a lelkemben rejlő finom karcolatokat, a színeket és dallamokat, amik megmozgatnak és amikből táplálkozom. Mindent, amit valaha tettem, ezért tettem.És most újra játszani, élni, tanulni, figyelni.

Tiszta szívvel. ”

(A szöveg utolsó sora József Attila Tiszta szívvel c. verséből van)

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.

Mérettáblázat

Minden póló 100% pamut, emellett a Good On You-n Good Start! értékelést kapott Fruit of the Loom gyártja őket. A mosási útmutatót a termékekben találod, felcímkézve.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba