Veled más rózsa póló

9.775 Ft

Szerelmes vagyok beléd kollekció
” – Míg a korábbi soraid inkább egyfajta körülbástyázásról, a saját én védelmezéséről szólnak, addig a legújabb széria, a Szerelmes vagyok beléd mondatai számomra sokkal inkább az együtt létezésről, a közössé válásról.
– A Szerelmes vagyok beléd darabok a barátomnak, Gergőnek (Fekete Gergő operatőr – a szerk.) készültek, ahogyan a fiúkollekció Sötétkékmajdnemfekete vonala is, ami a vezetéknevére utal. Nagy élettörténeti szakaszaim bújnak meg a kollekciók között. Míg az Elhagynálak téged magamért darabjai öt-tíz évvel ezelőtti archív anyagaim újrafelhasználásai, addig a Szerelmes vagyok beléd már kifejezetten arról szól, hogy életteret, várost váltottam, és valami nagy dolog történik most velem, körülöttem. ”

Részlet Meyer Eszter-Virág, a tervező kultúra.hu-nak adott 2020. októberi interjújából.

A póló mintadarab – ennek köszönhetően pedig a MOVING SALE akció részeként 15% kedvezménnyel vásárolható meg.

Méretezése: S

1 készleten

Leírás

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.