Veronika szívglitteres tüll midiruha


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
49.900 Ft

Mint minden couture ruhám, így a Veronika sem véletlenül kapta a nevét – névadója egy kedves, karizmatikus barátnőm, akinek lendülete visszaköszön a ruha vonalain keresztül. Veronika megtanított kitolni a határaim és szélesíteni a látóterem; így egyértelmű volt számomra, hogy ennek a kissé merészebb szabású, végtelenül bájos darabnak már azelőtt megszületett a neve és személyisége, mielőtt még dolgozni kezdtünk volna rajta.

A Veronika ruha készítésekor majdnem két méter rózsa szatént használtunk fel a ruha felső- és alsó részéhez – a szatén bélés puhán simul bőrödhöz.
A ruha gumis dereka kényelmed szolgálja – ahogyan minden couture darabomban, úgy ebben is kényelmesen tudsz enni, inni, táncolni… élni, és élvezni az életet.

A három rétegű tüllruhához összesen négy méter rózsa puhatüllt és három méter szív glitteres fedőtüllt használtunk – a Veronika kivágásánál látható fodrok ugyanúgy rétegződnek, ahogyan a ruha szoknyájánál.

A Veronika ruha számomra maga a Nouvelle Vague zenéje; a hajnalok az Andrássy úton, és az őszbe hajló nyári hajnalok első meleg napsugarai; a pezsgő buborékjai az orromban és A tűzpiros üveggömb című kötet.

És ajánlom hozzá a „Dancing with Myself” című számot.

A képen M méretű Veronika ruhát viselek; konfekcionális méretem M, magasságom 162 cm.

Ha szeretnél egyénre szabott Veronika ruhát, keress bizalommal az eszter@ykonszept.com mailen, vagy a gombra kattintva!

Veronika tisztítását mosózsákban, alacsony centrifuga fordulattal, hőfokkal, kifordítva ajánlom – hogy minél tovább megőrizhesd a ruha állapotát, kérlek, szárítsd fektetve!

A Veronika szívglitteres tüll midiruha méretei:

 

Leírás

Az Y Konszept ATELIER személyre szabott, rád igazított darabokkal indult el a hat éves Y Konszept új szolgáltatásaként augusztus 14-én. 

A három darabos – Luce, Magda és Veronika – szériából álló ruhák 100%-ban Magyarországon készültek a tervezés, szabászat, gyártás és vizuális kommunikáció összes részletében, hazai női vállalkozók bevonásával.

Az elmúlt évek során a márka mindig is kiállt fontos társadalmi ügyekért, így a hazai kisvállalkozók helyzetére, a hazai piac nehézségeire is szeretné felhívni a figyelmet ezzel a döntéssel – közös munkára, együttműködésre buzdítva a hazai vállalkozói réteget, hiszen az etikus, minőségi piac közös érdekünk, nem csak nekünk, hanem a jövő generációja számára is.

Az ATELIER vonal a márka új alapköve, és új irányának meghatározója is – az elmúlt évek nehézségei után a fájdalmakat, kudarcot, lemondást és harcokat tüllökbe puhítva adtam át; kézzel szabott virágszirmokba és rebbenő rózsaszínekbe kapaszkodva igyekszem előre nézni, és a belső világomra fókuszálni, ahol a fények puhák, a gombok gyöngyházan csillognak, és a fejünk felett mindig kristálytiszta a kék  égbolt.

A képeket Mikóczi Barbi készítette, a szetteket pedig Salvai Ramona stylingolta.
A sminket nagyon köszönöm Vascsák Anasztáziának, és a segítséget MAC Cosmetics Hungary részéről.

 A képeken látható ékszereket Németh Franciska készítette.

Köszönöm mindannyiótoknak, hogy ennyire hittetek bennem.

További információk

Szín

Rózsa

Méret

L-XL, S-M