Y Konszept kabát gift card

54.900 Ft

Ha szeretnél kézzel festett Y Konszept kabátot ajándékozni, de nem tudod pontosan, mi is tetszene igazán az ajándékozottnak, a gift card a legjobb barátod – ennek birtokában az ajándékozott közvetlenül velem tudja megbeszélni a készülő kabáttal kapcsolatos részleteket.
Az ajándékkártya magában foglalja a kabát beszerzési idejét és árát, a munkám, eszközeim árát, a konzultációs díjat és a munkadíjam.

Az ajándékkártyát a megrendelés utáni munkanapon küldjük számodra, az ajándékozott nevére szólóan – így kérlek, a Megjegyzés rovatban tüntesd majd fel számomra.

A termékeket kézzel festem, minden darab más és más, emellett igazán szívből készül.
Ha tőlem választasz terméket, akkor részt veszel a divat reciklikálásában is, hiszen minden új megrendeléssel egy régi, szeretett darabot újítok fel!

A kabátok elkészülési ideje 20 munkanap, mely felár ellenében módosítható.

Minden Y Konszept kabát mosható.
Személyre szabottat ajándékozni menő – főleg ha az reciklikált, környezetbarát és teljesen egyedi!

(3 munkanap + szállítási idő)

Leírás

Az Y Konszept fő profilja oversized vintage kabátok új dizájnnal való felruházása, így minden darab egyedi és megismételhetetlen.

Minden Y Konszept darab tisztítható és vasalható is – régi, szeretett darabokat és saját, hozott kabátokat is egyaránt vállalok.
Minden kabát más, ahogyan minden ember más – épp emiatt ha szeretnél egy saját, egyedi Y Konszept darabot, keress itt bizalommal!