Y Konszept Atelier

Hímzett tüllök, rebbenő selymek, hófehér gyöngyök, simogató szaténok –

Az Y Konszept ATELIER, azaz a személyre szabott, neked tervezett, egyedi megrendelésű ruhadarabok készítésével foglalkozó szolgáltatásunk már 2021 nyarán elindult, amikor egyre több menyasszony keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy tervezzük meg és készítsük el ruhájukat életük egyik legjelentősebb napjára.

 

Azóta egyre több egyedi méretezésű Fédra ruha, Majális korzet, La vie en Rose ruha készült; kedvenc munkafázisommá vált a márkának ez a része; a próbák, az izgatottság, a szívemet bizsergető öröm, amikor látom az örömtől felragyogó arcokat, és az ölelések; alkotni valamit, amit tulajdonosa már azelőtt komoly érzelmi értékkel ruház fel, hogy elkészülne – mindez annyira pótolhatatlan, feltöltő, szívet melengető, hogy úgy döntöttem, idén augusztustól az Y Konszept márkán belül szervezettebb szolgáltatássá növi ki magát, illetve teret ad a nem kifejezetten kollekciós darabjaink elkészítésére; nagyobb igények kiszolgálására is.

 

Az Y Konszept ATELIER stúdió nyitva áll előtted, ha van egy ötleted, amit szeretnéd, hogy mi valósítsunk meg a márka stílusában, legyen szó alkalmi- fellépő vagy esküvői ruháról; várunk szeretettel, ha személyre szabott darabokat szeretnél, ami maximálisan illik hozzád első öltésétől az utolsóig és ami milliméterről-milliméterre pontosan illeszkedik hozzád.

A személyre szabott darabok és az ATELIER szolgáltatás díjszabása 40 ezer Forint, mely változhat az esetleges plusz felmerülő igények függvényében.

Személyre szabott darabod készítése három konzultációs próbát foglal magába – mindez azért szükséges, hogy mind az először készülő mintadarab, mind a végleges változat az alkatodnak, egyéniségednek legmegfelelőbb legyen. Az ATELIER keretein belül kiemelten tudunk figyelni a problémás területekre, amiket elrejtenél, és azokra is, amiket kiemelnél – az örökgarancia keretein belül pedig amennyiben később szeretnéd a ruhádat alakítani, két részessé átszabatni, örömmel állunk rendelkezésedre.

 

Ha bármi kérdésed van, ötleted, vagy árajánlatot kérnél, fordulj hozzám bizalommal – igyekszem három munkanapon belül reagálni személyre szabott árajánlatoddal!

Ölellek,
Eszter, a tervező
eszter@ykonszept.com

Y Konszept Atelier