Négyszemközt

‘Négyszemközt’ munkacímű jegyzeteim több, mint másfél éve vezetem.

Hullámvölgyek, terápiák, vallomások pársoros összefoglalói ezek, telefonba dühösen sírva kiabált mondatok, a gyász különböző fázisai, egy diagnózissal való küzdelmem és közben folyamatosan talpon maradni akkor is, amikor már nem volt hogyan.

Az elmúlt huszonkilenc évemmel, saját kiégésemmel, a világban való útkeresésemmel való küzdelmem naplója ez – néha keserű, néha szarkazmusba burkolt védekező, máskor megmosolyogtatóan naiv mondatokkal.

Megint máskor sarkcsillagaim ezek a saját utamon, amikor megállok és visszafordulok, hogy megnézzem, milyen messze jutottam.

Tudjátok, ahogyan már mondtam korábban is – itt az egész életem, ezeken a textileken.

Ha mindet egymás mellé teszed, megkapod a teljes történetem.

A négyszemközt széria darabjai az eddigi megszokott fehér, rózsa és levendula színeken kívül babakék, pisztácia zöld és pasztellsárga színekben is elérhető lesz.

Minden darabot Budapesten szitázunk Nektek; a levendula, babakék, pisztácia zöld és pasztellsárga pólókat, pulóvereket, hudikat és totebageket pedig kézzel festjük cukorkaszínekre.

Minden Y Konszept Signature darab uniszex és oversized fazonú – a centiméterben megadott mérettáblázatokat a termékek alatt találjátok.

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.stik számunkra Budapesten.

Négyszemközt