loader image

THE BRIDE GUIDE

Kedves menyasszonyok, ahogyan tavaly, így idén is nyitva áll az Y Konszept műhely előttetek, és – bár limitált számban -, de idén is vállaljuk egyénre szabott Fédra ruhák készítését!

Rád szabott menyasszonyi és alkalmi ruhák – nem csak a nagy napra!

Az Y Konszept indítása óta a márka ars poeticája történetet adni olyan ruhadaraboknak, amelyek nem csupán egy napra, hanem egész életünkre szólnak.

Hiszek a több generációs, szeretettel, gondosan, kézzel készített darabokban, melyek végig kísérnek minket a fontos pillanatokon, és életünk részeivé válnak.

A márka indulása óta célom a hozzám hasonló hazai kisvállalkozók segítése, így amikor tőlem választasz, az enyémmel együtt az ő munkájukat is támogatod.

Rendelésed első pillanatától szívügyünk – hiszem, hogy minden, a kezeim között készülő Y Konszept darab egyformán fontos, és hatalmas megtiszteltetés számomra minden megrendelés, legyen az kabát, póló vagy egyedi, a te igényeidre szabott AZALEAS darab.

Minden egyedi megrendelés esetében a legfontosabb a pontos egyeztetés – tervezőként és alkotóként kiemelten fontos számomra más művészek munkájának tiszteletben tartása, így csak a saját stílusomban dolgozom, hiszen ezek formálják az Y Konszept darabokat.

Az egyénre szabott darabok készítése során nem csak testi, hanem lelki igényeidre is fókuszálunk – olyan darabokat szeretek kiadni a kezeimból, melyek szívvel, lélekkel készültek számodra.

Az egyénre szabott AZALEAS darabok elkészülése a legelső beszlgetésünktől kezdve addig, amíg készen megérkezik hozzád, Magyarországon zajlik. Az általam készült tervek megvalósításáig, a lemakettezett mintadarab és a végső verzió elkészítése is Magyarországon történik, hazai szakemberek és vállalkozók segítségével.

Hiszek a bizalmi kapcsolat fontosságában, mely egy ilyen feladattal jár – így tervezőként fontos, hogy össze tudjunk hangolódni, és lásd, hol készül mindaz, ami számomra a hivatásom.

Minden Y Konszept darab készítése kiemelt fontos számomra, hiszen ezek a darabok életed legfontosabb pillanatainak tanúi lesznek.

Érdeklődni a lenti felületen tudtok – ahogyan módomban áll, azonnal megkereslek titeket a részletek kapcsán!