Szabadnak született lehetőség generáció kereknyakú pulóver

10.800 Ft

Évekkel ezelőtt neveztem magunkat így, egészen pontosan két éve – “mi vagyunk a szabadnak született lehetőség generáció”. És ez így van – a mi feladatunk változást hozni; közös értékeinket gondozni; felelősséget vállalni és utat mutatni az utánunk következők felé.

‘Az én feminizmusom’ kollekció
“Az én feminizmusom” kollekció a 2020. 01. 18-án a Leanzer Newcraft galériában megtartott azonos című kiállításomra készült – a bemutató, opentalk és exhibition program keretein belül olyan fiatal feminista művészeket mutattam be a nagyközönségnek, mint Miss Pina, a Pinazine szerkesztője, vagy BORBALA. Erre az alkalomra gyűjtöttük össze Pór Ágival, a Nemnőügy projektünk másik tagjával a számunkra legfontosabb üzeneteket, amik végül textilre kerültek.

A pulóver mintadarab – ennek köszönhetően pedig a MOVING SALE akció részeként 15% kedvezménnyel vásárolható meg.

Méretezése: S

1 készleten

Leírás

Tudtad?
Minden Y Konszept Signature terméket egy hazai vállalkozás szitáz számunkra, ahogyan a csomagolástechnika tervezésével és elkészítésével is családi vállalkozást bíztam meg, így vásárlásoddal pedig nem csupán engem, hanem őket is támogatod.

Minden egyes Y Konszept Signature darabot gondosan, kézzel csomagolunk be neked.
A levendula darabokat, a rózsaszín kereknyakú pulóvereket és a levendula/rózsaszín totebageket kézzel festik számunkra Budapesten.