CANDY Edua Satin Top

9.990 Ft

Az Edua Satin Top a levendula legszebb árnyalatában pompázik – csillogását pedig a szivárványszín műanyag láncszemekből álló, állítható vállpántja teszi teljessé, amit személyesen saját kézzel fűzök fel minden egyes darabhoz.

A levendulaszín szatén bizonyára ismerős az AZALEAS és REVIVAL szériákból, illetve a kézzel festett Signature darabok után – szerintem ez az egyik olyan színárnyalat, ami mindenkinek jól áll, a napbarnított Éduáknak és a hozzám hasonló hófehér bőrűeknek is.

Az Edua Satin Top kámzsás kialakításának köszönhetően one size darabként XS-L méretig mindenkin komfortos – bélése puhán simul bőrödhöz, a top első és hátsó részén egyaránt.

A Top névadója, múzsája, ihletője és viselője, Édua konfekcionális mérete S-M, magassága 173 centiméter.

Ha egyénre szabott Edua Satin Topot szeretnél, keress bizalommal az eszter@ykonszept.com mailen!

Ahogyan minden Y Konszept couture darab, úgy az Edua is 100%-ban Magyarországon készült egy hazai női varrodában, hazai női vállalkozók bevonásával.

Minden darabot rendelés után készítünk el, így egy Edua Satin Top elkészítése 14 munkanap.

A készítés során fel nem használt agyagokból REVIVAL Lavender Tulle Bagek születnek.

Az Edua Satin Top tisztítását gépben, mosózsákban ajánlom, maximum 30 Celsius hőfokon, és minél hosszabb időtartamú megóvásának érdekében kérlek, fektetve szárítsd.

Az Edua Satin Top méretezése:

Leírás

De mi a CANDY széria?

Amikor elindítottam az Y Konszeptet, szerettem volna olyan termékvonalat is, amely a lehetőségekhez képest mindenki pénztárcájához igazított – így készült el az Y Konszept Signature széria, sokatok kedvence, ami az elmúlt éveim, életem történetét dolgozza fel a költészet és kultúrmisszió projekt mellett hazai vállalkozás által szitázva pólókra, pulóverekre, hudikra, kézzel festett levendula és rózsa darabokkal.

Ugyanígy szerettem volna a couture darabok kapcsán is egy vonalat, amely az AZALEAS és REVIVAL darabok Signature szériája – ez a CANDY.

A CANDY darabok az AZALEAS és a REVIVAL kollekciók ‘ready-to-wear’ testvérei.

Az eddig megszokott anyaghasználat marad, ahogyan a szabásminták, mintadarabok, gyártás és fejlesztés folyamatai is 100%-ban a két kezem által, Budapest felett a harmadik emeleti Y Konszept bázison zajlottak – minden fodor, minden öltés, minden minta centiméterről-centiméterre az én munkám, amiről rengeteget tudnék mesélni nektek, és talán majd meg is teszem, ha kíváncsiak vagytok rá.

Együtt nőttünk fel, a márka meg én – sőt, még mindig növünk fel -, és sokan az évek során csatlakoztatok hozzám, még többen pedig indulás óta itt vagytok, amiért nagyon hálás vagyok.

Amikor elkészül egy-egy új széria, mindig nehéz döntések előtt állok – ha magamat választom, az azt jelenti, egy átlag kereső számára megfizethetetlen darabok készülnek, ha pedig titeket, akkor ez azt jelenti, az időm, az energiám, a tervezésbe, szabászatba, gyártásba fektetett összeg is legjobb esetben nullszaldós lesz, én ingyen vagy majdnem ingyen dolgozom (az AZALEAS esetében például 300 Forintos órabérem volt), és minden bevételem az általam támogatott (női) vállalkozókhoz kerül, így igyekszem úgy dönteni, hogy egy couture széria mellé mindig szülessen egy ready-to-wear is, ezáltal megteremtve az egyensúlyt.

Nem vagyok üzletember, nem tudok mindig következetes lenni, hiszen sokszor a szívemre hallgatok.

Művész vagyok, egy teljesen más dimenzióban élek és alkotok, következetes és következetlen vagyok, igyekszem tanulni a hibákból, igyekszem vissza- és előre is nézni, és igyekszem a legjobb formámat nyújtani, mindig.

Ami pedig messze nem tökéletes.

Az, hogy ezt az utat választottam, sosem azt jelentette, hogy ez könnyű lesz – sosem könnyű, sokszor szívfacsaró, máskor lebegtetően boldoggá tesz, sokszor elszigetel, máskor utakat nyit meg.

Az egyik napon tüllből felhúzott elefántcsont-toronyban élek, melynek a falait én emeltem; máskor pedig hideg, számokon alapuló döntéseket kell meghoznom.

De mindegy is – most nem ez a fontos, csak szerettem volna megmutatni, mi és hogyan történik.

Szó szót követ, a lényeg pedig háttérbe szorult – csak szerettem volna elmondani a CANDY széria születésének hátterét, alapötletét, és hogy mi alapján, hogyan is készül egy-egy széria nálam.

A CANDY darabok egy signature széria az AZALEAS és a REVIVAL nyomán, mindez a jellegzetes Lavender, La vie en Rose és Fédra anyagokkal tőlem, a legnagyobb szeretettel készítve Nektek.

Ölellek titeket,

Eszter