CANDY zero waste scrunchie

2.990 Ft

A CANDY piros és pink szatén  hajgumik az AZALEAS széria Majális korzetének és a készülő Csend. széria darabjainak nem használt anyagaiból készültek.

A scrunchie alapja egy puha szatén réteg, mely kíméli tincseid.
Színei az Y Konszept jellegzetes piros-rózsaszín kombinációja, a belső rózsaszín alapszínnel és pikáns vörös fodorral kívül – gumírozása pedig erősen tartja a hajad.

Ahogyan az AZALEAS és REVIVAL szériák darabjai, úgy ezek a kiegészítők is 100%-ban Magyarországon készültek, a tervezéstől, szabászattól a gyártásig, egy kis hazai varrodában. Minden egyes darabot kézzel csomagolok számodra.

A  CANDY hajdíszek a mindennapok és a nagy ünnepek kísérői – hiszem, hogy egy-egy ruhadarab, szeretett kiegészítő nem csupán különleges alkalmakra szól, így bátran viselheted farmerrel és pólóval, vagy nagy eseményeken.

A hajdísz 15 cm átmérőjű, tisztítását mosózsákban ajánlom.

Elkészülési ideje 7 munkanap.

Leírás

Az AZALEAS az, amire ötéves korom óta készülök – egy tündérjelmez-kollekció, királylány-gardrób, ahol a klasszikus művészetet és a puffos ujjakat egyaránt megtalálod.

A hercegnő álma munkacímet is viselő széria a legbelsőbb világom leképezése textilen – ahol a mesék még tartanak, a jó elnyeri a jutalmát, és a tavaszi szél virágillatot hoz.

A levendula, rózsa- és fehér tüllruhák mellett Szinyei-Merse Pál Majális című festményét is feldolgoztam a saját látásmódommal. A kollekció során kiemelt célom volt a lehető leginkább kivitelezett #zerowaste szemléletmód, így a felhasznált anyagok maradékából kesztyűk és scrunchie-k készültek.
Az AZALEAS gyártása 100%-ban Magyarországon történt – a tervezés, szabászati munkák és a varratás is kis hazánkban zajlik.