LUCE puffos ujjú szatén-tüll ruha míderrel


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
49.900 Ft

Régóta szerettem volna a Luce ruhából egy kicsit extrább, tüllösebb változatot.

A piros-rózsaszín, elöl merevítéssel megerősített, puffos ujjú szaténruhához négy méternyi szatén és nyolc méter tüll anyagot használtunk fel – a midi szoknya iránti rajongásom a nagymamámhoz köthető, aki mindig hihetetlenül stílusosan érkezett értem az óvodába, így nem véletlen, hogy a hétköznapokban is ez a fazon a kedvencem.

A készítés során fel nem használt agyagokból Lolita és Candy scrunchie-k születnek.

A piros-pink Luce  bélése is rózsaszín – szeretem a rejtett részleteket, a keretes szerkezetű novellákat, a visszautalásokat, így évek óta majdnem minden Y Konszept darabon visszaköszön ez a színpárosítás.

A ruha korzetének hátrésze kényelmed érdekében gumírozott, a puffos ujjak, a lágyan fodrozódó, lépéseidre hullámzó anyag ragyogása pedig remélem, pont olyan könnyen talál utat a szívedhez, ahogyan az enyémből elindult.

A képeken M méretű Luce ruhát viselek; konfekcionális méretem M, magasságom 162 centiméter.

Ha egyénre szabott Luce ruhát szeretnél, keress bizalommal az eszter@ykonszept.com mailen!

 

Leírás

Az Y Konszept ATELIER személyre szabott, rád igazított darabokkal indult el a hat éves Y Konszept új szolgáltatásaként augusztus 14-én. 

A három darabos – Luce, Magda és Veronika – szériából álló ruhák 100%-ban Magyarországon készültek a tervezés, szabászat, gyártás és vizuális kommunikáció összes részletében, hazai női vállalkozók bevonásával.

Az elmúlt évek során a márka mindig is kiállt fontos társadalmi ügyekért, így a hazai kisvállalkozók helyzetére, a hazai piac nehézségeire is szeretné felhívni a figyelmet ezzel a döntéssel – közös munkára, együttműködésre buzdítva a hazai vállalkozói réteget, hiszen az etikus, minőségi piac közös érdekünk, nem csak nekünk, hanem a jövő generációja számára is.

Az ATELIER vonal a márka új alapköve, és új irányának meghatározója is – az elmúlt évek nehézségei után a fájdalmakat, kudarcot, lemondást és harcokat tüllökbe puhítva adtam át; kézzel szabott virágszirmokba és rebbenő rózsaszínekbe kapaszkodva igyekszem előre nézni, és a belső világomra fókuszálni, ahol a fények puhák, a gombok gyöngyházan csillognak, és a fejünk felett mindig kristálytiszta a kék  égbolt.


A képeket Mikóczi Barbi készítette, a szetteket pedig Salvai Ramona stylingolta.

A sminket nagyon köszönöm Vascsák Anasztáziának, és a segítséget MAC Cosmetics Hungary részéről.

 A képeken látható ékszereket Bocsó Blanka készítette.

Köszönöm mindannyiótoknak, hogy ennyire hittetek bennem.

További információk

Mérete

S, M, L