CANDY Luce Satin Dress


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614

Notice: Trying to access array offset on value of type null in D:\Sites\web_8666648627980393098181568\www\wp-content\plugins\iThemeland-Woocommerce-Dynamic-Prices-By-User-Role\main.php on line 614
29.900 Ft

Luce, azaz „fény” – nem hiába adtam ezt a nevet a szívemnek leginkább kedves ruhámnak, melyet a képeken az egyik kedvenc modellem, Édua visel.

A piros-rózsaszín, elöl merevítéssel megerősített, puffos ujjú szaténruhához négy méternyi anyagot használtunk fel – a midi szoknya iránti rajongásom a nagymamámhoz köthető, aki mindig hihetetlenül stílusosan érkezett értem az óvodába, így nem véletlen, hogy a hétköznapokban is ez a fazon a kedvencem.

A piros-pink szaténruha bélése is rózsaszín – szeretem a rejtett részleteket, a keretes szerkezetű novellákat, a visszautalásokat, így évek óta majdnem minden Y Konszept darabon visszaköszön ez a színpárosítás.

A ruha korzetének hátrésze kényelmed érdekében gumírozott, a puffos ujjak, a lágyan fodrozódó, lépéseidre hullámzó anyag ragyogása pedig remélem, pont olyan könnyen talál utat a szívedhez, ahogyan az enyémből elindult.

A képeken Édua M méretű Luce ruhát visel; Édua konfekcionális mérete S-M, magassága 173 centiméter.

Ha egyénre szabott Luce ruhát szeretnél, keress bizalommal az eszter@ykonszept.com mailen!

Ahogyan minden Y Konszept couture darab, úgy a Luce is 100%-ban Magyarországon készült egy hazai női varrodában, hazai női vállalkozók bevonásával.

Minden darabot rendelés után készítünk el, így egy Luce ruha elkészítése 14 munkanap.

A készítés során fel nem használt agyagokból Lolita és Candy scrunchie-k születnek.

Leírás

De mi a CANDY széria?

Amikor elindítottam az Y Konszeptet, szerettem volna olyan termékvonalat is, amely a lehetőségekhez képest mindenki pénztárcájához igazított – így készült el az Y Konszept Signature széria, sokatok kedvence, ami az elmúlt éveim, életem történetét dolgozza fel a költészet és kultúrmisszió projekt mellett hazai vállalkozás által szitázva pólókra, pulóverekre, hudikra, kézzel festett levendula és rózsa darabokkal.

Ugyanígy szerettem volna a couture darabok kapcsán is egy vonalat, amely az AZALEAS és REVIVAL darabok Signature szériája – ez a CANDY.

A CANDY darabok az AZALEAS és a REVIVAL kollekciók ‘ready-to-wear’ testvérei.

Az eddig megszokott anyaghasználat marad, ahogyan a szabásminták, mintadarabok, gyártás és fejlesztés folyamatai is 100%-ban a két kezem által, Budapest felett a harmadik emeleti Y Konszept bázison zajlottak – minden fodor, minden öltés, minden minta centiméterről-centiméterre az én munkám, amiről rengeteget tudnék mesélni nektek, és talán majd meg is teszem, ha kíváncsiak vagytok rá.

Együtt nőttünk fel, a márka meg én – sőt, még mindig növünk fel -, és sokan az évek során csatlakoztatok hozzám, még többen pedig indulás óta itt vagytok, amiért nagyon hálás vagyok.

Amikor elkészül egy-egy új széria, mindig nehéz döntések előtt állok – ha magamat választom, az azt jelenti, egy átlag kereső számára megfizethetetlen darabok készülnek, ha pedig titeket, akkor ez azt jelenti, az időm, az energiám, a tervezésbe, szabászatba, gyártásba fektetett összeg is legjobb esetben nullszaldós lesz, én ingyen vagy majdnem ingyen dolgozom (az AZALEAS esetében például 300 Forintos órabérem volt), és minden bevételem az általam támogatott (női) vállalkozókhoz kerül, így igyekszem úgy dönteni, hogy egy couture széria mellé mindig szülessen egy ready-to-wear is, ezáltal megteremtve az egyensúlyt.

Nem vagyok üzletember, nem tudok mindig következetes lenni, hiszen sokszor a szívemre hallgatok.

Művész vagyok, egy teljesen más dimenzióban élek és alkotok, következetes és következetlen vagyok, igyekszem tanulni a hibákból, igyekszem vissza- és előre is nézni, és igyekszem a legjobb formámat nyújtani, mindig.

Ami pedig messze nem tökéletes.

Az, hogy ezt az utat választottam, sosem azt jelentette, hogy ez könnyű lesz – sosem könnyű, sokszor szívfacsaró, máskor lebegtetően boldoggá tesz, sokszor elszigetel, máskor utakat nyit meg.

Az egyik napon tüllből felhúzott elefántcsont-toronyban élek, melynek a falait én emeltem; máskor pedig hideg, számokon alapuló döntéseket kell meghoznom.

De mindegy is – most nem ez a fontos, csak szerettem volna megmutatni, mi és hogyan történik.

Szó szót követ, a lényeg pedig háttérbe szorult – csak szerettem volna elmondani a CANDY széria születésének hátterét, alapötletét, és hogy mi alapján, hogyan is készül egy-egy széria nálam.

A CANDY darabok egy signature széria az AZALEAS és a REVIVAL nyomán, mindez a jellegzetes Lavender, La vie en Rose és Fédra anyagokkal tőlem, a legnagyobb szeretettel készítve Nektek.

Ölellek titeket,

Eszter

További információk

Méret

S, M, L, XL